Results 1 to 14 of 14

Thread: Forum-Login not working since two days

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    13

    Forum-Login not working since two days

    Cannot login with my old name.
    received a blocking message telling someone else-other ip tried to login. yes that ip is not mine.

    tried to login correctly-i have it automated-without success. problem still unsolved. Maybe we should be informed here.

  2. #2
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Largo, FL.
    Posts
    5,239
    What exactly does the "blocking" message say?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Steve R Jones View Post
    What exactly does the "blocking" message say?
    invalid password or username.
    will now try 5x and get blocked for 15 min.

    will send you the message with ip-adress which tried to login with pm.
    i dont remember ever got such an information from here.
    there is no command to execute in this message nor a link, if i dont err.
    will repeat the same-5x-login on other drive

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    13

    CONFUSIVE MENUE

    replying and editing is confusive now.
    i reply and it says quick reply.
    want to correct and doesnt allow.

  5. #5
    Ultimate Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Basel-Switzerland
    Posts
    3,907
    login is working properly again.
    www.stereopan.tk
    underreconstruction
    3Daeropanorama
    was: 3DMarspanoramas
    3DVideos
    www.3dmedia.ch
    www.3dmusic.ch

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Still not working for me.

  7. #7
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Largo, FL.
    Posts
    5,239
    Tunz - what is your other user name?
    What happens/doesn't happen when you try to log in?
    Which browser are you using and have you tried any other ones?

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Hi Steve,

    The problem is browser indifferent.
    username = Ol'Tunzafun
    Using that and the same old password yields "You have entered an invalid username or password"
    This same thing happened a few years back when Sysopt went through a vBulletin upgrade. I was locked out for weeks until Chris Saunders eventually fixed it for me. I believe it had something to do with the apostrophe in the username.

    Tunz

  9. #9
    Ultimate Member Ol'Tunzafun's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Canadian prairie
    Posts
    3,798
    The password reset did the trick - thank you!

  10. #10
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Largo, FL.
    Posts
    5,239
    Welcome Back

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Hey guys, its BipolarBill. I can't log in. Password reset leads to a dead page.

    Steve, I think that you sent me a birthday wish. If so, thanks so much. You are one of the few.

    So how do we fix my password problem?

  12. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Oh and I don't see how to send private messages. Anyone?

  13. #13
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Largo, FL.
    Posts
    5,239
    Bill.. I sent you a system generated password reset mail...to your @gmail account...

    PM's are probably turned off till you have 10+ posts.

  14. #14
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Largo, FL.
    Posts
    5,239
    As they say in the movie Avatar -> "I See You"

    Are back on line..Yea.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •