Results 1 to 5 of 5

Thread: NE 1 know where to get driver for AZIO ENC311-u41?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    dallas, tx
    Posts
    118

    NE 1 know where to get driver for AZIO ENC311-u41?

    I have Azio Storage device that hold HD and plugs into usb port ( IDE on HD in case).
    Model is Azio ENC3110U41

    Azio website no help for Vista OS. Only shows ME

    Thanks in advance

  2. #2
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Dallas, Tx
    Posts
    5,220
    In theory you shouldn't need a driver.
    What happens when you plug it in?

    Azio would be the only company that would have any need to make a driver for their products.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    dallas, tx
    Posts
    118
    Quote Originally Posted by Steve R Jones View Post
    In theory you shouldn't need a driver.
    What happens when you plug it in?

    Azio would be the only company that would have any need to make a driver for their products.
    When I plugged it in, OS ask to look for a driver online and on computer and ask for disk if one came with it. Then it says it cannot find a driver for it.

    Azio has drivers for 98, ME and I know this did work with XP with my old computer.
    But Vista? who knows?

  4. #4
    Ultimate Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Apex, North Carolina
    Posts
    1,981
    Per the Azio site, you should not need a driver after Windows ME edition.
    What I suggest is try another motherboard USB port or go through a Powered
    USB hub and see what happens. Also check in Disk Management and see if
    it shows up in there. It should be just plug and play as Steve said.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    dallas, tx
    Posts
    118
    Quote Originally Posted by bruceb View Post
    Per the Azio site, you should not need a driver after Windows ME edition.
    What I suggest is try another motherboard USB port or go through a Powered
    USB hub and see what happens. Also check in Disk Management and see if
    it shows up in there. It should be just plug and play as Steve said.
    It sees it in Device Manager under USB but it cannot update a driver for it. Therefore
    it does not work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •