Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: Vista Service Pack 2

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Market Weighton, England
    Posts
    438

    Vista Service Pack 2

    My daughters dell laptop model FKG534J is trying to install vista service pack 2

    It installed, told me to reboot, did 3 stages of installation, shutdown, restarted and ran a set of command line instructions, it reached;
    !! 0xc0190036 !! 984/45781 (qmgr.dll)

    eventually i gave up, hit the off button. on restart it got to the same stage and stopped again

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Market Weighton, England
    Posts
    438
    have tried to boot in safe mode, no joy, running diagnosicts now

  3. #3
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,269
    Is it Vista 32 bit or 64 bit?

    Did you try a system restore to a previous point?
    http://support.microsoft.com/kb/949358

    Did you download the SP2 installer or did you use Windows Updates?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Market Weighton, England
    Posts
    438
    its the vista 32 bit version, i used windows update, nothing found in diagnostics,

    cannot boot i get that message every time

    will check the link now

  5. #5
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,269
    I always do a local install for service packs.

    http://technet.microsoft.com/en-us/w.../dd262148.aspx

  6. #6
    Lifetime Friend of Staff
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    3,921
    I do like Midknyte and burn them to a cd and install from that.

    That way, whenever I have to re-install, I have the SP's already on hand.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Market Weighton, England
    Posts
    438
    have done repair from disk, several times

    after finishing it reboots, and stops with the same problem

    i never was given the restore point option though

  8. #8
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Market Weighton, England
    Posts
    438
    can i do that now, as its hung?, have another pc that can burn the disk

  9. #9
    Lifetime Friend of Staff
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    3,921
    "have another pc that can burn the disk"

    Might be the best way to handle things right now.

    Then try a over install of the problems you have now.

    Then there is Start up repair.
    Note Figure 3. bottom left.
    http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html




  10. #10
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Market Weighton, England
    Posts
    438
    downloaded from the link

    got a *.iso and *.iso.part files

    spent ages trying to combine these to make one iso, download 3 different programs trying this

    then decided that 'part' may just have a few files missing, so burnt the .iso one to disk

    when i booted from it i got 'failed to boot' message

    any suggestions......please

  11. #11
    Lifetime Friend of Staff
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    3,921
    Just in case.

    How can I write (burn) ISO files to CD or DVD

    http://www.petri.co.il/how_to_write_iso_files_to_cd.htm

  12. #12
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,269
    You don't need to download the .iso version. You can get the regular executable. The link is on the same page.

    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

  13. #13
    Lifetime Friend of Staff
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    3,921
    Plus the .iso has junk you may not want in it.

  14. #14
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Market Weighton, England
    Posts
    438
    so do make a bootable cd and add that file?, sounds right

  15. #15
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,269
    Why would you make a bootable cd? If anything, you could slipstream the service pack onto a Vista SP1 DVD. Unlike other SPs, the Vista SPs are NOT cumulative.

    http://www.labnol.org/software/tutor...tegrated/2750/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •