Results 1 to 8 of 8

Thread: Im not connected, but then again, I am.

  1. #1
    Member adl6009's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Long Island, New York, US
    Posts
    453

    Im not connected, but then again, I am.

    I don't know what happened but my computer cannot access the internet. All I get now is address not found in firefox. The weird thing is my computer is conncted to my router. I can access the router, my squeezebox connects to the internet, and this old computer connects to the internet. I have no problems listed in device manager. I figure maybe its software but everything says it connected. Any help with this one is really appreciated.


    dell 2.2 p-4
    win xp sp2
    firefox



    Thanks
    I am trying not to make
    the same mistake twice, again.

  2. #2
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,269
    What av/antispy are you running?

    You can try running Winsockfix or LSPfix. Check the AV/Antispy link.

  3. #3
    Member adl6009's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Long Island, New York, US
    Posts
    453
    I use avg anti spy, and no-script for firefox. Haven't had any trouble for years with that kind of stuff. What is strange is that I can access the bad computer from my home network, and I csn access this computer from the bad computer, just cant access the internet from the bad computer. I'll try the winsock fix tonight and see how it goes. At least now I'm online with the backup computer. Thanks for the help.
    I am trying not to make
    the same mistake twice, again.

  4. #4
    Extreme Member! BipolarBill's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Norton Noo Joisey
    Posts
    41,522
    Have you tried Internet Explorer? Firefox may be broken.
    MS MCP, MCSE

  5. #5
    Ultimate Member Rocketmech's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Corpus Christi, Texas
    Posts
    5,739
    Sounds like your firewall/internet security program went south, try disabling it .

  6. #6
    Mod w/ an attitude Sterling_Aug's Avatar
    Join Date
    Jun 1999
    Location
    Schuylkill Haven, PA 1797
    Posts
    12,786
    Try running a scan with Malewarebytes. There are some nasty virus/trojans running around now.

  7. #7
    Member adl6009's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Long Island, New York, US
    Posts
    453
    IE , turbo tax, xnews, nothing connects to the internet. Firewall disabled. And I ran avg full scan, found nothing. I am gonna try Winsockfix this morning. Wish me luck.
    I am trying not to make
    the same mistake twice, again.

  8. #8
    Member adl6009's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Long Island, New York, US
    Posts
    453

    I'm connected

    Winsockxpfix did the trick. Thank you Midknyte, and all those who helped.
    I am trying not to make
    the same mistake twice, again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •