Results 1 to 4 of 4

Thread: at a loss, unable to connect wireless

  1. #1
    Member kennedyb's Avatar
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Northern California, USA
    Posts
    298

    at a loss, unable to connect wireless

    I bought a laptop and a netgear router Netgear WGR614 v6, and set it up per the instructions. All worked well until about week ago, when I was unable to get on the internet or email even though I was connected. My desktop using the same dsl line worked fine.

    I tried the repair connection option, no change, I disabled "automatic wirless network configuration" now I am unable to enable it... I powered down all systems, including router and modem. No change.

    I am able to log onto other wireless networks, just not my own.

    Where do I begin?

    I know nothing about networking.

    tia

  2. #2
    Extreme Member! BipolarBill's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Norton Noo Joisey
    Posts
    41,522
    Reset the router according to instructions and then use the D-Link utility to try again.
    MS MCP, MCSE

  3. #3
    Member kennedyb's Avatar
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Northern California, USA
    Posts
    298
    what is the d-link utility? Is that an xp function, or are you referring the a netgear router utility?

  4. #4
    Extreme Member! BipolarBill's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Norton Noo Joisey
    Posts
    41,522
    Yah - I meant the router.
    MS MCP, MCSE

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •