Page 70 of 82 FirstFirst ... 20 60 66 67 68 69 70 71 72 73 74 80 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 1230

Thread: POST YOUR 3DMARK 2003 SCORES HERE!!!!

  1. #1036
    Hired Geek fishybawb's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    York, UK
    Posts
    3,371
    Hey cV, what voltages are you using? Also, why are you using those timings? Doesn't the usual nForce 2-2-2-11 work for you?

  2. #1037
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    5

    My System

    Sorry guys I've been sick...

    I just built a new pc:

    Intel P4 3.4 800MHz FSB 1M L2 chache
    2Gigabytes of PC3200 RAM
    160G SATA Hard Drive
    500 Watt Sata compatible Power Supply
    ATI Radeon X800 PCI Express 256MB at 1000MHz
    core card speed is 500MHz

    as far as the PCI Express goes, this VPU chipset is the only one that has 16 Pixel Pipelines. In other words the PCI express interface is the only way to fully utilize this feature, otherwise the card is exactly the same as the AGP version

    as for the 3DMark scores, yes it is true that some cards may score higher for now, but when it comes to playing actual games at high resolutions and lols of graphic features like pixel shading, lighting, shadows, etc. ATI cards seem to outperform the competition

  3. #1038
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    5

    pc

    I pretty much built my system in anticipation of Half-Life 2, which should be the new best FPS ever. It is true that Doom 3 had groundbreakingly amazing graphics, but thats all it had. It really wasn't a very good game.

    Besides I'll be starting my games programming class soon, and I want to have a decent pc. Anyway I'm in class now, lol, so I'd better go, ttyl.

  4. #1039
    Member cheeseman's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Concord,Ca
    Posts
    342
    my is on my dell 8200 series ""3368 ""

    P4 2.53 533 fsb

    768meg of rambus
    geforce fx 5600 Ultra 128 meg 8x vore clock 400mhz

    i am guess this would suck at 3mark 05
    buy the cheeseman

  5. #1040
    Member cheeseman's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Concord,Ca
    Posts
    342
    i think i can do with my 5600 ultra than 640 bucks for one compent, yes it would be cool but i can built a comute almost ofr that much
    buy the cheeseman

  6. #1041
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,266
    here's my last hurrah for 3dmark03:

    P4 3.2C OC'ed to 3.8(237fsb)
    PNY 6800GT OC'ed to 437/1210 (volt mod to 1.4v core), evga copper heatsink
    FW 61.77 with coolbits 2.0

    final score: 13512

    Now I gotta see what this puppy wil do on 3dmark05.
    Attached Images Attached Images

  7. #1042
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    5

    3dMark 2005

    4866 on 3dMark 2005

  8. #1043
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,266
    Wrong thread, dude. Try posting that in the 3Dmark05 thread.

  9. #1044
    Member cheeseman's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Concord,Ca
    Posts
    342
    3600

    p4 2.53ghz 533fsb
    768ram
    fx 5600 ultra 128meg
    buy the cheeseman

  10. #1045
    Hooya! Rabbitrunner51's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    6,129
    If I ever have an urge or need to overclock my rig,,and video card..which at present I don't really have a need for also....( a last Gen card..), I will look you up Midknyte as you seem to have a good handle on this operation......

    I have the Riva tuner and GE Force tweak utility ...but haven't really played around it much....but of course if I had a 6800GT and knew it waas very overclockable..I would probably do the same....

    Fantastic score though....

    Do you actually make use of this seup for playing your games..and what are the results there?

    I bet with that setup....a game like FarCry would look and play awesome...
    Phenom 2 X4 B35 :ASRock N68C-S UCC: G Skill DDR1333 ( 4GB ): ATI Radeon HD6770 1GB : Logitech X504 5.1 SS speakers.:WD 500GB,&300GB Sata2 HD's ; Liteon Lightscribe 24X DVD/combo Drive : Antec 620C neo PSU: CTL 22"WS

  11. #1046
    Ultimate Member porsch1909's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,121
    what do u use for OCing midkyte. i use ati tool. since it scans for artifact as well.

  12. #1047
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,266
    Originally posted by Rabbitrunner51
    If I ever have an urge or need to overclock my rig,,and video card..which at present I don't really have a need for also....( a last Gen card..), I will look you up Midknyte as you seem to have a good handle on this operation......

    I have the Riva tuner and GE Force tweak utility ...but haven't really played around it much....but of course if I had a 6800GT and knew it waas very overclockable..I would probably do the same....

    Fantastic score though....

    Do you actually make use of this seup for playing your games..and what are the results there?

    I bet with that setup....a game like FarCry would look and play awesome...
    I use coolbits 2.0. Rivatuner is a really good app as well. I only run it that high for benchmarking. My normal setup is 400/1100/1.3v core. That is basically Ultra speeds.

    Farcry looks sweet with all the features turned on. The water effects, grass, etc. look way more realistic.

    Just for the hell of it, I change the settings to "best performance" from the default. Got a 13710. I'll post a pic later if someone wants the scores/stats. I'm supposedly working right now.

  13. #1048
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,266
    Originally posted by porsch1909
    what do u use for OCing midkyte. i use ati tool. since it scans for artifact as well.
    I just use coolbits 2.0. Different drivers can help with artifacting. I found that the 66.70s had way less artifacting than the 66.81s. Once you see artifacting, you should lower your speed by about 5mhz. that should be solid.

  14. #1049
    Member widget2003's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Brisbane
    Posts
    474
    Originally posted by cheeseman
    my is on my dell 8200 series ""3368 ""

    P4 2.53 533 fsb

    768meg of rambus
    geforce fx 5600 Ultra 128 meg 8x vore clock 400mhz

    i am guess this would suck at 3mark 05
    you'd be extremely lucky to hit 1000 points my guess is about 800-850 points

  15. #1050
    Ultimate Member porsch1909's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,121
    who cares cheeseman is gone anyway at last

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •