Search:

Type: Posts; User: TiGgErDbC

Page 3 of 50 1 2 3 4 5 6

Search: Search took 0.02 seconds; generated 84663 minute(s) ago.

  1. Replies
    4
    Views
    1,358

    yeah my roomate has the same setup, and he gets...

    yeah my roomate has the same setup, and he gets about 8-20 fps.. depends on where he is. he has a 9800 pro now, (my old card) and he gets 30-50 fps
  2. Replies
    13
    Views
    1,256

    actualy i belive i found the problem... my mobo...

    actualy i belive i found the problem... my mobo is sitting on a box out of my case right now and its been running for about 2 hours without a problem.... i dont understand how it could work in my...
  3. Replies
    13
    Views
    1,256

    nope... doesnt even want to give me a day or two...

    nope... doesnt even want to give me a day or two to play... i put it in, uninstalled the drivers, reinstalled them, opened world of warcraft, vpu error at opening screen. so i guess its my...
  4. Replies
    13
    Views
    1,256

    just exchanged for a new video card today... no...

    just exchanged for a new video card today... no one has replies? i dont think tihs card is working either... so i assume its my mobo, the agp slot to be more specific?
  5. Replies
    13
    Views
    1,256

    thanks did a few minutes ago hope he can check it...

    thanks did a few minutes ago hope he can check it out.
  6. Replies
    13
    Views
    1,256

    went to edit my last post and it didnt allow me....

    went to edit my last post and it didnt allow me.

    anyways heres something odd, i was in my bios looking at all the settings and my (hypertransport, i belive it was called) is set at 5x. so i...
  7. Replies
    13
    Views
    1,256

    done all of that... :| my agp voltage was 1.6...

    done all of that... :| my agp voltage was 1.6 with my 9800xt, with my 9600 it was default, and i just cleared the cmos and did a meemtest and nothing came up and when i go into windows i get a vpu...
  8. Replies
    13
    Views
    1,256

    and i just went to send and i had another vpu...

    and i just went to send and i had another vpu error.

    and now its rebooting every minute and vpu errors just like my 9800xt...
  9. Replies
    13
    Views
    1,256

    Is my mother board killing my video card(s)

    Ok, i just bought a new msi neo plat, and a amd 3500+

    my existing parts were

    9800xt,
    corsair cl2 pro (active lights)
    sound blaster audigy 2 zs
    raptor hd
    enermax 465 ps
    i installed a zalman...
  10. Thread: comp specs

    by TiGgErDbC
    Replies
    7
    Views
    433

    have the same comptuer with msi mobo, and 9800xt....

    have the same comptuer with msi mobo, and 9800xt. works wonderful, oh and my ps is a enermax.

    go for it
Results 21 to 30 of 500
Page 3 of 50 1 2 3 4 5 6