Search:

Type: Posts; User: soulburner

Page 4 of 14 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.01 seconds; generated 96242 minute(s) ago.

  1. just making a post to get over 100 Woo hoo!

    Had to post something to finnaly make it over 100 Posts LOL look at how long I have been here.
  2. Replies
    13
    Views
    1,062

    I attempted it because it is the only solution to...

    I attempted it because it is the only solution to the problem with that MoBo. I now do not have to worry about it because I have a newer better MoBo. It is a problem that has plauged many ABIT KR7...
  3. Replies
    13
    Views
    1,062

    problem is solved I got an Abit IC7-G Mobo and a...

    problem is solved I got an Abit IC7-G Mobo and a 3.2c GHz processor installed it and video card boots fine with the same power supply It wasn't a PSu problem, so it must be a via KT266 combatibility...
  4. Replies
    13
    Views
    1,062

    I tried that and still same problem, it must be a...

    I tried that and still same problem, it must be a via chipset problem the video card works fine in my ECS K75SA on a 350 watt power supply. I noticed other owners of Abit KR7A boards with the same...
  5. Replies
    13
    Views
    1,062

    I have the latest Bios, I think it is...

    I have the latest Bios, I think it is specifically related to this motherboard. I am thinking of someway of building a time delay relay to apply power to the video card 5 seconds after I turn on the...
  6. Replies
    4
    Views
    471

    Mine is doing that as well.

    Mine is doing that as well.
  7. Replies
    13
    Views
    1,062

    I will try another power supply hooked only to...

    I will try another power supply hooked only to the card, but I am not the only one having this problem.

    http://www.sapphiretech.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2646&SearchTerms=abit,kr7
  8. Replies
    13
    Views
    1,062

    Strange problem with video card

    Here is my system specs:

    Abit Kr7A-Raid
    Athlon XP 2000
    1 gig Mushkin pc3500
    Soundblaster Audigy 1 Platinum with breakout box
    Newly installed Radeon 9800 Pro
    3 HD's a 120 gig WD 8 meg cache, a...
  9. I made an error the MOBO I use is a KR7A-Raid...

    I made an error the MOBO I use is a KR7A-Raid that uses DDR 184 pin I just dont want to buy pc2100 memory just want to know if i can use PC 3200 memory in it until I get a newer mobo.
  10. Memory Question will 400 MHZ mem work in older mobo by underclocking

    I have an Athlon XP 2000 with an Abit KT7-Raid Mobo I am getting ready for an upgrade, but right now my memory stick is flaky it is causing crashes and will run errors under mem test and ram tester...
Results 31 to 40 of 137
Page 4 of 14 1 2 3 4 5 6 7