dcsimg
Results 1 to 12 of 12

Thread: AMD 1.4G Sandra benches

  1. #1
    socalgal
    Guest

    AMD 1.4G Sandra benches

    Anyone have 1.4G AMD, not overclocked, Sandra 2001 benches? - I'd like to compare to mine on a new build, running a fresh install of W2K OS.

    CPU Temp, running RC5: 53*C - 56*C depending on ambient room temp.

    Thanks!

    1.4G AYHJA-9
    Soyo K7V Dragon
    TaiSol CGK742092 HSF
    VIA 4-in-1 drivers, ver 4.32
    512MB PC2400 Corsair
    60G IBM Deskstar 60GXP (RAID 1 Mirror)
    ATI Radeon LE

    Sandra CPU


    Sandra CPU Multi-Media


    Sandra HardDrive


    Sandra Memory





  2. #2
    Former volunteer
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    San Antonio, TX USA
    Posts
    4,664
    Glad to see it is up and running.
    I only have a 1.2, but it runs at 1.4. Not exactly what you are looking for, but I will post the marks as soon as I can sit down at my home system. Remind me if it slips my mind. I am rather forgetful recently.

    Dave

  3. #3
    Senior Member the xenon's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Virginia Tech
    Posts
    689
    Hey

    ive got athlon 1.4 (not realy sure what revision) on MSI k7t-turbo with 256 SDRAM samsung
    not o/c
    Sisoft Sandra vr. 2001.5.8.11

    Drystone ALU 3879 MIPS
    Whetstone FPU 1883 MFLOPS

    Integer MMX enh 7611 it/s
    Floating-Point 3dnow! Enh 9492 it/s

  4. #4
    Ultimate Member Brangwen's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Plymouth, MA, USA
    Posts
    1,483
    Socal:

    Great to see your post. I'm currently running a 1.4 GHz (non-oc'ed) on a Iwill KK266Plus board (as my 1.33 GHz and Iwill KK266 (plain) board are on the shelf due to maintenance).

    Sandra benches:

    1.4G - not certain what number (Not locked)
    Iwill KK266Plus
    TaiSol CGK742092 HSF
    VIA 4-in-1 drivers, ver 4.32
    512MB PC133 Micron/Crucial CS2 SDRAM
    30G IBM HDD
    Matrox G-450 Dual Head Graphics Card

    CPU temp between 80-95F


    Sandra Benches:










    I look forward to comparing notes!

    Brangwen

    Last edited by Brangwen; 09-27-2001 at 09:10 AM.

  5. #5
    socalgal
    Guest
    Thanks for posting your benches, the xenon and Brangwen! I'm looking at them now...

    I'm also in the process of re-benching with Sandra 2001 Pro 2001.5.8.11 (TE) ver. The Memory benches were higher after setting the 2 vs. 2.5 CasL and enabling 2-way interleave. (4-way recommended for optimal RAM performance). Unfortunately, I don't have those benches here now.












  6. #6
    Ultimate Member
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Chicago
    Posts
    1,012
    How do you save those windows? Right clicking won't work.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Chino,ca,usa
    Posts
    14
    http://pages.prodigy.net/lostark374/benchmarks.html


    these are mine from last nigt 1 hour after a clean install of win2k

    specs:
    amd 1.4 not oced yet
    256 kingston DDr
    abit kg7
    maxtor 7200 ata100

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    DFW
    Posts
    693
    Drystone ALU 3933 MIPS
    Whetstone FPU 1924 MFLOPS

    Integer MMX enh 7655 it/s
    Floating-Point 3dnow! Enh 9590 it/s

    INT/ALU 597
    Float FPU 817

    Specs:
    1.4 T-Bird
    Alpha Pal 6035 Lapped with Sunon fan. AS II
    KA266 Rev 1.3
    256 DDR Crucial
    SETI 48 Deg C
    Jim Yes I'm in the Navy. And proud of it.

  9. #9
    KMA
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    South Florida
    Posts
    4,067

  10. #10
    Member hirschY's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    USA
    Posts
    166
    socal, I cant see your pic's

    Where can I get Sandra?
    I have a new system, and want to run the tests before I OC (just a little, that is)

    Thanks
    ___________________
    Did I say that out loud?

  11. #11
    Senior Member gyoung's Avatar
    Join Date
    May 2000
    Location
    Somewhere, Out There
    Posts
    688
    You can get it here:

    http://www.sisoftware.demon.co.uk/sa...html/dload.htm

    I'll post my 1.2Ghz scores when I get home.

  12. #12
    Member Ritalin Kid's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Livingston TN 39570
    Posts
    252
    I can run some benches against my 1.3 at 1.5 if that will kinda even the scores... but I just reinstalled Win 2K Pro last night and have only loaded the basic drivers I can run a test a 1.5 or 1.4 if you want me to just send me an email.
    Ritalin Kid

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •