Worlds most powerful x99 Mobo-ASROCK x99 Extreme 11
Results 1 to 12 of 12

Thread: Worlds most powerful x99 Mobo-ASROCK x99 Extreme 11

  1. #1
    Ultimate Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Basel-Switzerland
    Posts
    3,410

    Worlds most powerful x99 Mobo-ASROCK x99 Extreme 11

    http://www.tweaktown.com/pressreleas...ard/index.html
    ASRock X99 Extreme11 boasts a total of 18 SATA3 connectors on the side of the motherboard, including 10 SATA3 6.0 Gb/s connectors from Intel X99 and 8 additional SAS-3 12.0 Gb/s connectors by the added LSI SAS 3008 controller chip. Tests at ASRock's lab showed that the data transfer rate could reach an unbelievable 6.1 GB/s when SSDs were connected to the storage ports!
    www.stereopan.tk
    underreconstruction
    3Daeropanorama
    was: 3DMarspanoramas
    3DVideos
    www.3dmedia.ch
    www.3dmusic.ch

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    3,899
    Quite a bit of storage and should do your 3D rendering very fast with the right 2 video cards.

  3. #3
    Ultimate Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Basel-Switzerland
    Posts
    3,410
    MSI has also most impressive DDR4-MOBOs. see specifications and standard.
    www.stereopan.tk
    underreconstruction
    3Daeropanorama
    was: 3DMarspanoramas
    3DVideos
    www.3dmedia.ch
    www.3dmusic.ch

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    3,899
    MSI is my favorite brand of mobo.

  5. #5
    Ultimate Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Basel-Switzerland
    Posts
    3,410

    DDR4 still very steep-64gb 989 chf

    look at the very high prices. 64gb as expensive as a good ddr-3-pc(but limited to 32gb....)
    http://www.brack.ch/it-hardware?query=ddr4
    www.stereopan.tk
    underreconstruction
    3Daeropanorama
    was: 3DMarspanoramas
    3DVideos
    www.3dmedia.ch
    www.3dmusic.ch

  6. #6
    Moderator
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Riviera Beach, MD, USA
    Posts
    306
    Note that is for Registered ECC RAM, which is more expensive.

  7. #7
    Moderator
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    3,899

  8. #8
    Ultimate Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Basel-Switzerland
    Posts
    3,410

    Samsungs 32gb-modules -eventually 128gb

    http://www.extremetech.com/computing...ve-128gb-dimms
    more about new DDR4-modules
    maybe better adding this information to my other thread about 16gb-modules.
    the future of ddr4-modules
    http://www.computerworld.com/article...ry-module.html
    ddr4-forecast
    http://www.computerworld.com/article...ers-in-q3.html
    Last edited by europanorama; 01-25-2015 at 07:58 PM.
    www.stereopan.tk
    underreconstruction
    3Daeropanorama
    was: 3DMarspanoramas
    3DVideos
    www.3dmedia.ch
    www.3dmusic.ch

  9. #9
    Ultimate Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Basel-Switzerland
    Posts
    3,410
    here there is a set of 4x16gb(1170 chf) and single 32gb(830 chf). another 1170=2340 to get 128. or 4x830=3320 for 4x32gb.
    http://www.steg-electronics.ch/de/ar...her-11880.aspx
    Its highest time that consumer versions will come at half the price of the 8x16=128gb. wishprice:1170 chf or 1000 chf
    there is a ddr4-ram-thread by me but i cannot find. about strategy of the producers.
    www.stereopan.tk
    underreconstruction
    3Daeropanorama
    was: 3DMarspanoramas
    3DVideos
    www.3dmedia.ch
    www.3dmusic.ch

  10. #10
    Moderator
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    3,899
    Used the Google custom search up at the top, typed in DDR4 and found this.
    http://www.sysopt.com/showthread.php...le-price/page2

    You have to filter DDR4 to be able to sort them out. $$$$$$$

  11. #11
    Ultimate Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Basel-Switzerland
    Posts
    3,410
    For the actual PCs they are offering 4x4 instead of 2x8-ram-setups for 32 limited ones so we must replace them to get 4x 8. these idi....s.
    www.stereopan.tk
    underreconstruction
    3Daeropanorama
    was: 3DMarspanoramas
    3DVideos
    www.3dmedia.ch
    www.3dmusic.ch

  12. #12
    Moderator
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    3,899
    Dual channel speed is why.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •