dcsimg
Results 1 to 4 of 4

Thread: connection pains

  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    51

    connection pains

    i have an old epox ep-9npa+ ultra

    i recently cleaned everything out and rebuilt the pc.however, the pain comes from installing windows vista...

    now that vista is installed, my network controller cant connect to my router. i even tried to installed my belkin wireless g usb adapter but that didnt work either.

    i did make an attempt to check my networking and sharingcenter and noticed that my network discovery and file sharing cant be turned on. when i turn it on and apply, it goes to off.

    i also cant detect any wireless internet connections, can anyone help me?

    thanks in advanced

  2. #2
    Mod w/ an attitude Sterling_Aug's Avatar
    Join Date
    Jun 1999
    Location
    Schuylkill Haven, PA 1797
    Posts
    12,786
    Sounds like you need to start over with the networking setup OR Vista does not include device drivers for the network cards you used.

    Did you check if the hardware is compatible with Vista?

    Have you checked the manufacturers website for Vista drivers yet?

    Please list the model numbers of the hardware you have.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    51
    thanks for the response..

    i have the belkin wireles g usb adapter... model F5D7050

    i went to the site and downloaded the vista drivers for it but no cigar...

    i sent them an email but still havent heard anything back yet




    i also found out expox went out of business so theres basically no help with drivers for the nforce controller

  4. #4
    Mod w/ an attitude Sterling_Aug's Avatar
    Join Date
    Jun 1999
    Location
    Schuylkill Haven, PA 1797
    Posts
    12,786
    Then I would recommend buying a new network card that is listed as Vista compatible.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •