dcsimg
Page 9 of 19 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 121 to 135 of 275

Thread: POST YOUR 3DMARK2006 SCORES HERE!!!!

  1. #121
    Member RJsPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here I Am
    Posts
    69

  2. #122
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    13
    Scored: 5555

    Not bad, but I cant wait until I get my new board and then it should remove the cpu/memory bottleneck a bit more.

    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=655113

    System Specs
    E6300 dual core @ 1.92Ghz
    Asus P5V-VM DH Motherboard(really pants for overclocking and is getting changed)
    Corsair Value DDR2 @ 533Mhz
    200GB IDE HDD
    7950GT @ gpu597MHz/mem1.64GHz

  3. #123
    Senior Member BlackTruckRyder's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Right behind you!
    Posts
    543
    MSI K9A2-CF | Athlon 64 X2 4800+ @ 2.9 | 2x 1gb G-Skill PC2 6400 | Sapphire HD3870 @ 864/1316 | Hitachi 160 gig SATA | Toshiba DVD | OCZ 500w PSU | Realtek ALC888 | Cooler Master CM690 |

  4. #124
    Senior Member ATI RADEON 8500's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    943
    Lastest score 2,350. It does justice for my current game WoW and Second Life. Even Oblivion and FEAR but bored of them at the moment.

    Score could be higher but I'm too chicken to mod my mainboard to get the extra volt.

    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=758311
    Last edited by ATI RADEON 8500; 12-11-2006 at 05:06 PM.
    ASRock 939Dual-SATA2 | Athlon 64 3000+ @280x9 1.45v | Sapphire Radeon x850xt PE @ 600/600*2 | 2x1GB Gskill PC3200 Dual Channel | WD 36GB Raptor | WD Caviar 250GB SE16 | Sound Blaster Live! 5.1

  5. #125
    Ultimate Member mobo57's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    In a So Cal Tube
    Posts
    1,971
    3858 on my xmas laptop. Inspiron E1750, C2D, Go 7900 GS, etc. Not bad for a lappy!
    Profanity: a weak mind trying to express itself forcibly.
    http://www.thegopnet.com

  6. #126
    Senior Member pandaz3's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Hillsboro, Oregon
    Posts
    865
    All I got was a lump of coal and your lappy beating my desktop doesn't help!
    Rig 1, MSI K9A2 Platinum, 6400 Blackie, 2 X 2048 AData, MSI 3870; Rig 2, MSI K9A2 CF, 5000 Blackie, 2 X 1024 Patriot PC6400, ATI X1900 XT, Rig 3, Abit AN8 Fatal1ty, Opteron 185, 2 X 1024 Corsair PC3200C2PT ATI X1950 XTX Rig 4 Abit UL8 3800 X850 Pro

  7. #127
    Senior Member BlackTruckRyder's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Right behind you!
    Posts
    543
    MSI K9A2-CF | Athlon 64 X2 4800+ @ 2.9 | 2x 1gb G-Skill PC2 6400 | Sapphire HD3870 @ 864/1316 | Hitachi 160 gig SATA | Toshiba DVD | OCZ 500w PSU | Realtek ALC888 | Cooler Master CM690 |

  8. #128
    Ultimate Member CrazyCrusher's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Wisconsin, Milwaukee
    Posts
    3,045
    My frist post no OC yet, still have to add one more stick DDR667 and install my Core 2 duo, running 2 7600GT's

    5213
    Attached Images Attached Images
    EVGA GTX 470
    OCZ 6GB (3 x 2GB) DDR3
    EVGA 141-BL-E757-TR LGA 1366 Intel X58 SLI
    COOLER MASTER Stacker RC-832-KKN1-GP Black
    Intel tel Core i7-920 Bloomfield 2.66GHz Quad-Core

  9. #129
    Member RJsPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here I Am
    Posts
    69

  10. #130
    Ultimate Member AllGamer's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    16,305
    i'm having a problem 3DMARK2006 always dies before it can show the scores, i think right after the "return to the watchamacallii war in space" bench, as soon as it tries to start the next one it craps out, with no error messages. :/
    i7-3970X, Corsair H80, 32GB G.SKILL, ASUS RAMPAGE4 Formula, VG278H(3x27")+3D Vision2, EVGA GTX 690(x2), OCZ ZX1250W, 256GB Vertex4(x2), Seagate 3TB(x5), Antec LanBoyAir, Logitech G510, G600, Z560THX, T.Flight Hotas, PZ35, Sennheiser PC163D, TrackIR5

  11. #131
    Member RJsPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here I Am
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by AllGamer
    i'm having a problem 3DMARK2006 always dies before it can show the scores, i think right after the "return to the watchamacallii war in space" bench, as soon as it tries to start the next one it craps out, with no error messages. :/
    That is usually a video driver problem
    Try removing, and re installing your drivers

  12. #132
    Ultimate Member AllGamer's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    16,305
    but it runs fine with 3DMARK2005, 3DMARK2003, and all the older ones

    also none of the other games, software complains anything about drivers, also this is a new rig everything is fresh install with no error messages (just barely 3 weeks)

    i'll wait for the next release of the video drivers, then i'll do the uninstall / reinstall and try to run 2006 again... we should have some new drivers sometimes in Jan/07
    i7-3970X, Corsair H80, 32GB G.SKILL, ASUS RAMPAGE4 Formula, VG278H(3x27")+3D Vision2, EVGA GTX 690(x2), OCZ ZX1250W, 256GB Vertex4(x2), Seagate 3TB(x5), Antec LanBoyAir, Logitech G510, G600, Z560THX, T.Flight Hotas, PZ35, Sennheiser PC163D, TrackIR5

  13. #133
    Member RJsPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here I Am
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by AllGamer
    but it runs fine with 3DMARK2005, 3DMARK2003, and all the older ones

    also none of the other games, software complains anything about drivers, also this is a new rig everything is fresh install with no error messages (just barely 3 weeks)

    i'll wait for the next release of the video drivers, then i'll do the uninstall / reinstall and try to run 2006 again... we should have some new drivers sometimes in Jan/07
    06 uses Vertex, and Pixel Shader Rendering not used in the previous versions, so the fact that they are working doesn't mean you don't have a problem

    It's a very simple proses to re-install the drivers

    control panel/add remove programs/nvidia drivers/remove only the following/video drivers/delete saved profiles, yes

    reboot

    cancel the new device wizard, after reboot

    select the driver you want to use, and run the exe.

    reboot

    done

  14. #134
    Member RJsPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here I Am
    Posts
    69
    oops, just reading some other post's and realised I assumed you had an nvidia GPU for some reason

    the steps for reinstalling the catalyst on your 1900 are a little different, but just as easy

    personally I could not leave it be until I found the cause of my problem, but thats just me

    you may need to reinstall 3DM06 too, or it could just be the 1900 is not liking the benchmark

    at any rate I wish you luck in getting it sorted out

  15. #135
    Ultimate Member AllGamer's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    16,305
    is not really that, just pure lazyness LMAO

    everything is working fine right now, and i'm not gonna go mess around the system for just 1 single bench program, that isn't working right, when everything else is working properly.

    you know how the saying goes, "if it aint broke don't fix it" and you have no idea how true that is, LOL i lost count of all those occassions when i only wanted to fix a tiny browser issue, drove me to pretty much do a full overhaul of the entire system, because one software problems leads to another, then another, then another and another and... by the time you finish it's been like 4 ~ 5 hours later, and you wasted all that time because you only wanted to fix 1 tiny little thing that under "normal" circumstances it'd have taken only a few seconds.
    i7-3970X, Corsair H80, 32GB G.SKILL, ASUS RAMPAGE4 Formula, VG278H(3x27")+3D Vision2, EVGA GTX 690(x2), OCZ ZX1250W, 256GB Vertex4(x2), Seagate 3TB(x5), Antec LanBoyAir, Logitech G510, G600, Z560THX, T.Flight Hotas, PZ35, Sennheiser PC163D, TrackIR5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •