POST YOUR 3DMARK2006 SCORES HERE!!!! - Page 5
Page 5 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast
Results 61 to 75 of 275

Thread: POST YOUR 3DMARK2006 SCORES HERE!!!!

  1. #61
    Senior Member pandaz3's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Hillsboro, Oregon
    Posts
    865
    It just occurred to me that I had a untested machine that should be closer to trans, so I just DL'd 3D 2006 and tried it

    I have a ABIT UL8 with a A64 3200 Venice, 2 X 512 PC3200, ATI AGP X800 Pro 256Meg, it has OEM Win XP Pro X64.

    I did the first run while folding, thinking that would bog things down.

    It was 1556

    With Folding disabled I only got 1589.

    Not much difference.

    All stock speeds, no clocking expensive stuff for me
    Rig 1, MSI K9A2 Platinum, 6400 Blackie, 2 X 2048 AData, MSI 3870; Rig 2, MSI K9A2 CF, 5000 Blackie, 2 X 1024 Patriot PC6400, ATI X1900 XT, Rig 3, Abit AN8 Fatal1ty, Opteron 185, 2 X 1024 Corsair PC3200C2PT ATI X1950 XTX Rig 4 Abit UL8 3800 X850 Pro

  2. #62
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5
    i am using god software
    clining is regular vith ad aware se
    and tune up utilities
    dust is no problem . i am fully aware of the problems thath dust can couse
    dont have any ideas vhat the problem is
    theorethicly it shude go great
    any ideas?

  3. #63
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5
    i dont like overclocing
    the system has a great overclocing tool
    until 3754 mhz goes vey stable
    but the heat is....
    i am not going too experiment with 3d mark vwth overclocing

  4. #64
    Ultimate Member mobo57's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    In a So Cal Tube
    Posts
    1,971
    Just re-set my system to stock settings to see what it would do. Av8 Deluxe mobo, X850XT AGP vid card, X2 3800 & 2x 512 meg Patriot mem. Got 2292 score.
    Profanity: a weak mind trying to express itself forcibly.
    http://www.thegopnet.com

  5. #65
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2

    Geforce 7800 GS 256MB

    W000T

    just got 3d mark 2006 Professional Edition, ram my specs through ever test and got a Score of:

    Score:- 2928

    W000T kick ***.

    my specs

    P4 Extreme 3.2ghz
    2gb DDR ram
    Geforce 7800 GS 256mb
    Creative Audigy 2 ZS plantium 7.1
    200gb Sata hard drive
    16x piorneer DVD burner

    Definately want to see what score I get when I over clock it.

  6. #66
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2

    Overclocked Geforce 7800 GS

    with my Geforce 7800 GS at factory overclocked settings

    3D mark 2006 give me a score of

    Score:- 3409

    W0000T yeah!!!

    all good!!!

  7. #67
    Ultimate Member MadPistol's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    In your thoughts, or AL
    Posts
    1,359
    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=269618

    2575 seems to be the breaking point for my system since I can't OC my processor

    specs:

    2.8Ghz P4
    1.5GB PC3200 ram
    Geforce 6800 GT @ 423/1134
    480watt Thermaltake PSU

  8. #68
    Member bob1787's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    51
    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=279674

    3DMarks06 - 7059

    specs:

    Athlon 64 X2 @ 2211.34MHz (4200+ Manchester)
    2GB Corsair @ 200MHz (3/3/3/8)
    Maxtor DiamondMax10 40GB x 2 in RAID 0 (60MB/s)
    BFG 7900GT (Factory OCd) x2 in SLI (v84.21)
    Thermaltake 560W PSU

    i havent tried OCing it much yet and the RAM isnt even running at the proper rates, it should be 2/3/3/6. ive got nothing but air cooling in but its all zalman Cu stuff with a zalman fan controller (i really like zalman)

  9. #69
    Ultimate Member fizur2002's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    1,837
    4112 marks, with a 7900 GT overclocked. 580 core, 1.6GHZ memory. The only thing holding it back is my 2800+ which isnt overclocked, so i should pop about 1k more if i did.
    AMD Phenom II x4 940 @ 3.41GHZ : Asus M3A78-T : 8GB DDR2 800 : Acer 23" 1080P Widescreen : ATi Radeon HD 4870 : OCZ GameXtremE 850 Watt PSU

  10. #70
    Member bob1787's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    51
    3DMarks06 - 7467

    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=279759

    *update*

    specs:

    Athlon 64 X2 @ 2423MHz (4200+ Manchester)
    2GB Corsair @ 220MHz (3/3/3/8)
    Maxtor DiamondMax10 40GB x 2 in RAID 0 (550.44 MB/s Read & Write)
    BFG 7900GT (550/715) x2 in SLI (v84.21)
    Thermaltake 560W PSU

    my first attempt gave overclocking gave me 6758 but i kept trying different settings and combinations and got me an extra 400 points

  11. #71
    Member RJsPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here I Am
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by JediOfDarkness
    Umm, let me rephrase: Can anyone on SysOpt that DOESN'T forge benchmark screenies with Photoshop beat that score?



    11050 Marks

    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=363477


    FX62 @ 3450MHz
    7900GTX x2 SLI @ 700 / 1800 - 91.31
    74Gig Raptors x4 stripped

  12. #72
    PC Aficionado MJCfromCT's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    WPI, Worcester MA
    Posts
    4,724
    2x Dell 2007WFP | A8N-E | X2 4600+ | 8800GTS 640 MB | 2 GB DDR400 | 3.07 TB | CD-RW/DVD±RW/DVD-RAM
    My Website | My DeviantART | My Spyware/Virus Removal Guide

  13. #73
    Senior Member pandaz3's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Hillsboro, Oregon
    Posts
    865
    Well that is disappointing!

    I do above 2600 with my 6800 GS (485/550) consistently

    I felt my backup to be better, but could only muster 1856 from it, well it has a X850 Pro clocked (540/590) and I "feel" that it is the quicker machine,

    Indeed I opened and started the tests on the 6800 first, and once running went to the backup machine and loaded and started those tests. The X850 was a mere five seconds behind at the completion of the first four tests. But the backup machine stopped there and was done! The 6800 doing 2 more tests.

    Ahh! The X850 is using Win XP Pro X64 and the other tests are in 32 bit only I guess.

    Oh well I know it's faster, to heck with this benchie!
    Rig 1, MSI K9A2 Platinum, 6400 Blackie, 2 X 2048 AData, MSI 3870; Rig 2, MSI K9A2 CF, 5000 Blackie, 2 X 1024 Patriot PC6400, ATI X1900 XT, Rig 3, Abit AN8 Fatal1ty, Opteron 185, 2 X 1024 Corsair PC3200C2PT ATI X1950 XTX Rig 4 Abit UL8 3800 X850 Pro

  14. #74
    Hired Geek fishybawb's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    York, UK
    Posts
    3,371
    1676. Not bad considering I might try overclocking everything later, I'm pretty bored. Could do with a reformat too...
    Samsung NC10 | IBM Thinkpad 240
    We can't stop here, this is bat country!

  15. #75
    Hired Geek fishybawb's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    York, UK
    Posts
    3,371
    Conservative OC:

    A64 3000+ @ 2GHz
    6600GT @ 550/1000

    1836 marks
    Samsung NC10 | IBM Thinkpad 240
    We can't stop here, this is bat country!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •