dcsimg
Page 14 of 19 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 196 to 210 of 275

Thread: POST YOUR 3DMARK2006 SCORES HERE!!!!

  1. #196
    Ultimate Member fizur2002's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    1,837
    it is a G0, but mind you i have water cooling on it as well.
    AMD Phenom II x4 940 @ 3.41GHZ : Asus M3A78-T : 8GB DDR2 800 : Acer 23" 1080P Widescreen : ATi Radeon HD 4870 : OCZ GameXtremE 850 Watt PSU

  2. #197
    Ultimate Member mobo57's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    In a So Cal Tube
    Posts
    1,971
    I've got H20 also. Temps run 45 to 50 at load when ambient is 27+. Just sort of cautious pushing this thing too hard right now, it's my workhorse. Loaded my E6600's to 3.7 but it took 1.625 vcore on the 975 chip. Got to love this P35 chip, great combo with the Q's.
    Profanity: a weak mind trying to express itself forcibly.
    http://www.thegopnet.com

  3. #198
    Ultimate Member fizur2002's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    1,837
    3.6 seems to be a really comfy number for the intel processors right now.
    AMD Phenom II x4 940 @ 3.41GHZ : Asus M3A78-T : 8GB DDR2 800 : Acer 23" 1080P Widescreen : ATi Radeon HD 4870 : OCZ GameXtremE 850 Watt PSU

  4. #199
    Member willywonka's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    The Chocolate Factory
    Posts
    328
    Iv got a Zalman CNPS9700NT but with the large cache on the extreme's i dont think they will pull much more then 3.4 with air..

  5. #200
    Member willywonka's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    The Chocolate Factory
    Posts
    328
    Played around abit forgot i had a unlocked multiplier

    Broke 18k

    http://img.photobucket.com/albums/v2.../Capture-3.jpg

    3600Mhz 360x10

    2x2gb ddr2 864mhz 5,4,4,15 1t

    Cards still stock.
    Last edited by willywonka; 11-21-2007 at 01:45 AM. Reason: Added text

  6. #201
    Ultimate Member fizur2002's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    1,837
    try doing 3.6 without upping the multi, the quads like to have more FSB.
    AMD Phenom II x4 940 @ 3.41GHZ : Asus M3A78-T : 8GB DDR2 800 : Acer 23" 1080P Widescreen : ATi Radeon HD 4870 : OCZ GameXtremE 850 Watt PSU

  7. #202
    Ultimate Member mobo57's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    In a So Cal Tube
    Posts
    1,971
    Ok, did a little upgrading. Got an XFX 8800 GTX ($400 after rebate!), Asus IP35 Pro and a Coolit Eliminator. Clocked my Q at 3.3 cpu, 610/925 gpu. 13,432 results. Can't quite figure out posting the results yet.
    Man that Eliminator is nice. Ambient is 22-23. At idle CPU is now at 11, 100% loaded running prime95 it's 20, cores at 24 to 30 on 1.3 vcore. That's on the mid settings!
    Profanity: a weak mind trying to express itself forcibly.
    http://www.thegopnet.com

  8. #203
    Ultimate Member fizur2002's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    1,837
    14093

    My latest score with 3.7 Ghz

    http://service.futuremark.com/orb/re...0&UID=12452032
    AMD Phenom II x4 940 @ 3.41GHZ : Asus M3A78-T : 8GB DDR2 800 : Acer 23" 1080P Widescreen : ATi Radeon HD 4870 : OCZ GameXtremE 850 Watt PSU

  9. #204
    Ultimate Member RockNRoll's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    John 3:16
    Posts
    1,949
    So I finally made the move to PCI-E. Got an MSI K9N Neo-F V3 and a BFG 7900GS OC (540 core lol woo!).

    New score 4,913.
    7 7 7 Trinity <><

    ASUS M4A79XTD EVO AM3 Mobo
    AMD Phenom II 955 Black Edition
    XFX ATi Radeon 5850 XXX Edition
    2x2gb A-DATA PC3 12800
    500GB WD5000AAKS SATA2 HD
    80GB WD SATA HD

  10. #205
    Hooya! Rabbitrunner51's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    6,129
    Sweet! Very nice Enjoy buddie. ( maybe a few more FPS on that R6 game huh? )
    Phenom 2 X4 B35 :ASRock N68C-S UCC: G Skill DDR1333 ( 4GB ): ATI Radeon HD6770 1GB : Logitech X504 5.1 SS speakers.:WD 500GB,&300GB Sata2 HD's ; Liteon Lightscribe 24X DVD/combo Drive : Antec 620C neo PSU: CTL 22"WS

  11. #206
    Ultimate Member RockNRoll's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    John 3:16
    Posts
    1,949
    Actually, R6 improved pretty dramatically!

    Though, I have a strange issue... See my post in vid cards.
    7 7 7 Trinity <><

    ASUS M4A79XTD EVO AM3 Mobo
    AMD Phenom II 955 Black Edition
    XFX ATi Radeon 5850 XXX Edition
    2x2gb A-DATA PC3 12800
    500GB WD5000AAKS SATA2 HD
    80GB WD SATA HD

  12. #207
    Hooya! Rabbitrunner51's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    6,129
    Will do... lol After my clean OS install i just had ot do, i loaded about three games thus far. 'Rainbow 6 Vegas' of course was one of them. Can't wait for the sequel if its trully comng in March of this year.

    Have you played any of 'Crysis' yet? For all those naysayers who think this game falls short, they need to replay the game again. I'm having a blast with it. Feel as though i'm an old pro already. B reeezing through it like a knife in butter...
    Last edited by Rabbitrunner51; 01-12-2008 at 03:40 AM.
    Phenom 2 X4 B35 :ASRock N68C-S UCC: G Skill DDR1333 ( 4GB ): ATI Radeon HD6770 1GB : Logitech X504 5.1 SS speakers.:WD 500GB,&300GB Sata2 HD's ; Liteon Lightscribe 24X DVD/combo Drive : Antec 620C neo PSU: CTL 22"WS

  13. #208
    Senior Member pandaz3's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Hillsboro, Oregon
    Posts
    865
    Finally got my password straightened out, been locked out for a good while. Meanwhile I made a new primary rig in my sig, but I don't really have the 3870 in it yet, it's on the way, then I'll get a new post.
    Rig 1, MSI K9A2 Platinum, 6400 Blackie, 2 X 2048 AData, MSI 3870; Rig 2, MSI K9A2 CF, 5000 Blackie, 2 X 1024 Patriot PC6400, ATI X1900 XT, Rig 3, Abit AN8 Fatal1ty, Opteron 185, 2 X 1024 Corsair PC3200C2PT ATI X1950 XTX Rig 4 Abit UL8 3800 X850 Pro

  14. #209
    Hooya! Rabbitrunner51's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    6,129
    From what they ay.. i guess its got some specs and performance that tops out its comparison card ( 8800GT ).

    Boy i'd like to get another video card. I will in time. What card was you using before getting the new one?

    Alll i know is at least i can play anything out there still,including "Crysis' and most others just fine. More FPS, resolutions and other would be nice.

    Congrats Pandaz... LOL
    Phenom 2 X4 B35 :ASRock N68C-S UCC: G Skill DDR1333 ( 4GB ): ATI Radeon HD6770 1GB : Logitech X504 5.1 SS speakers.:WD 500GB,&300GB Sata2 HD's ; Liteon Lightscribe 24X DVD/combo Drive : Antec 620C neo PSU: CTL 22"WS

  15. #210
    Senior Member pandaz3's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Hillsboro, Oregon
    Posts
    865
    I have a good card, 1900 XT, but I have two of them (one Crossfire Master card) and I was intending to put them in the K9A2 CF board with the 5000+ Blackie. The Warden has the first AM2 machine naturally an abit KN9-SLI with a 5000+ Blackie and a 1900 XTX, but now that it's hers, NO testing!
    Rig 1, MSI K9A2 Platinum, 6400 Blackie, 2 X 2048 AData, MSI 3870; Rig 2, MSI K9A2 CF, 5000 Blackie, 2 X 1024 Patriot PC6400, ATI X1900 XT, Rig 3, Abit AN8 Fatal1ty, Opteron 185, 2 X 1024 Corsair PC3200C2PT ATI X1950 XTX Rig 4 Abit UL8 3800 X850 Pro

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •