dcsimg
Page 13 of 19 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 181 to 195 of 275

Thread: POST YOUR 3DMARK2006 SCORES HERE!!!!

  1. #181
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    11
    DFI LP UT NF590 SLI-M2R/G
    AMD 64 X2-6000@3.5Ghz
    2Gigs G.Skill HZ's
    5x WD 500Gb SATA
    EN8800GTX
    X-Fi Elite
    Zippy 850w PSU
    CM Stacker 831

  2. #182
    Ultimate Member RockNRoll's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    John 3:16
    Posts
    1,949
    I got 27xx before, and then I OCed my CPU with nTune, and upped the FSB to 242, and the AGP clock to 71, and got 2898. My specs are:

    Athlon 64 3000+ (754)
    1gb RAM
    BFG 7800 GS (yes I UPGRADED WOOO! And it only cost me 55 bucks, and a 20 gb HD and a CD burner lol!)

    I think my CPU is a bad bottleneck though. Shouldn't I score at least like 4500?
    Last edited by RockNRoll; 08-20-2007 at 10:26 AM.
    7 7 7 Trinity <><

    ASUS M4A79XTD EVO AM3 Mobo
    AMD Phenom II 955 Black Edition
    XFX ATi Radeon 5850 XXX Edition
    2x2gb A-DATA PC3 12800
    500GB WD5000AAKS SATA2 HD
    80GB WD SATA HD

  3. #183
    Ultimate Member RockNRoll's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    John 3:16
    Posts
    1,949
    Ok, so I found out my CPU throttles past 2.4ghz, so I just OCed to 2.4ghz and put the AGP clock to 77mhz. I got 3,339 3Dmarks.

    I also did a little case-cutting for more airflow to the exhaust fans. Rather than having the fans screwed to the case and blowing air into a piece of metal with some holes in it, I took my dremel to the case and cut out holes so that there's nothing obstructing the exhaust air. My comp runs cooler now, so my OC doesn't seem to run as hot.
    7 7 7 Trinity <><

    ASUS M4A79XTD EVO AM3 Mobo
    AMD Phenom II 955 Black Edition
    XFX ATi Radeon 5850 XXX Edition
    2x2gb A-DATA PC3 12800
    500GB WD5000AAKS SATA2 HD
    80GB WD SATA HD

  4. #184
    Ultimate Member fizur2002's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    1,837
    new update, got my quadcore up to 3.6Ghz with only 1.30Vcore. Reaper 1066 memory running at 1200mhz, FSB at 1600mhz. 3Dmark06 score......

    13084

    Last edited by fizur2002; 09-16-2007 at 02:56 PM.
    AMD Phenom II x4 940 @ 3.41GHZ : Asus M3A78-T : 8GB DDR2 800 : Acer 23" 1080P Widescreen : ATi Radeon HD 4870 : OCZ GameXtremE 850 Watt PSU

  5. #185
    Ultimate Member fizur2002's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    1,837
    overclocked to 3.7, new score, think its the highest on the forum.

    13395

    http://service.futuremark.com/orb/re...Type=14&XLID=0
    AMD Phenom II x4 940 @ 3.41GHZ : Asus M3A78-T : 8GB DDR2 800 : Acer 23" 1080P Widescreen : ATi Radeon HD 4870 : OCZ GameXtremE 850 Watt PSU

  6. #186
    Member willywonka's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    The Chocolate Factory
    Posts
    328
    Got 15588 stock


    http://img.photobucket.com/albums/v2...69/Capture.jpg



    Qx6850 Extreme
    Asus Striker extreme
    2x2g OCZ ddr2 800mhz
    2x Xfx 8800 Ultra OC
    2x Wd Raptor Raid 300gb
    SB Fatal1ty X-fi platinum
    Syncmaster 305t
    Vista 64.

  7. #187
    Ultimate Member fizur2002's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    1,837
    i see what did that, the extra vid, raided raptors and the extra mem. But in all honesty, thats only 2k points more than me.
    AMD Phenom II x4 940 @ 3.41GHZ : Asus M3A78-T : 8GB DDR2 800 : Acer 23" 1080P Widescreen : ATi Radeon HD 4870 : OCZ GameXtremE 850 Watt PSU

  8. #188
    Ultimate Member mobo57's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    In a So Cal Tube
    Posts
    1,971
    Hey fiz, what's your BIOS settings on your Q to get that 3.7? I'm solid at 3.2, vcore at 1.32.
    Profanity: a weak mind trying to express itself forcibly.
    http://www.thegopnet.com

  9. #189
    Member willywonka's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    The Chocolate Factory
    Posts
    328
    Quote Originally Posted by fizur2002
    i see what did that, the extra vid, raided raptors and the extra mem. But in all honesty, thats only 2k points more than me.

    Yer not heaps more but it is at stock settings .

  10. #190
    Hooya! Rabbitrunner51's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    6,129
    Thats just sick....
    Phenom 2 X4 B35 :ASRock N68C-S UCC: G Skill DDR1333 ( 4GB ): ATI Radeon HD6770 1GB : Logitech X504 5.1 SS speakers.:WD 500GB,&300GB Sata2 HD's ; Liteon Lightscribe 24X DVD/combo Drive : Antec 620C neo PSU: CTL 22"WS

  11. #191
    Member willywonka's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    The Chocolate Factory
    Posts
    328
    Checked my settings and Sli performance mode was on single-gpu mode.
    Try others got this score with Force split-frame-rendering.

    15924


    http://img.photobucket.com/albums/v245/wonka69/gdf.jpg

  12. #192
    Member willywonka's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    The Chocolate Factory
    Posts
    328
    Bumped the cpu up to 3.2.

    16898

    http://img.photobucket.com/albums/v245/wonka69/bhd.jpg

    P.S hey fiz what colling you got on ya cpu?

  13. #193
    Hooya! Rabbitrunner51's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    6,129
    Enough already.. i'm getting DIZZY.......
    Phenom 2 X4 B35 :ASRock N68C-S UCC: G Skill DDR1333 ( 4GB ): ATI Radeon HD6770 1GB : Logitech X504 5.1 SS speakers.:WD 500GB,&300GB Sata2 HD's ; Liteon Lightscribe 24X DVD/combo Drive : Antec 620C neo PSU: CTL 22"WS

  14. #194
    Ultimate Member fizur2002's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    1,837
    i have a lot of voltages cranked up a bit, but i have the CPU vcore at 1.45.
    AMD Phenom II x4 940 @ 3.41GHZ : Asus M3A78-T : 8GB DDR2 800 : Acer 23" 1080P Widescreen : ATi Radeon HD 4870 : OCZ GameXtremE 850 Watt PSU

  15. #195
    Ultimate Member mobo57's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    In a So Cal Tube
    Posts
    1,971
    fiz, is that a G0? I've had mine to 3.6 stable at 1.4 vcore, it's a G0. Got to rank it up there with the old Barton 2500's in under used potential.
    Profanity: a weak mind trying to express itself forcibly.
    http://www.thegopnet.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •