dcsimg
Results 1 to 9 of 9

Thread: Rollercoaster tycoon 2 HELP

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Trenton, Ontario
    Posts
    470

    Rollercoaster tycoon 2 HELP

    Ok if anyone could tell me how you charge for each individual ride I would be very much appreciative. When I go to the admission's area it just says free and I can't put anything else in it. Anyone know whats up????

    Thanks: Rich

  2. #2
    Senior Member seanieboy77's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    The computer
    Posts
    555
    If your playing a certain level sometimes it doesn't let you change the fee because you can only charge for admission. But which level are you playing????

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Trenton, Ontario
    Posts
    470
    one of the six flags games... I tried the beginner ones and they were the same... Which one CAN you charge per ride???

  4. #4
    Senior Member seanieboy77's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    The computer
    Posts
    555
    I'm not sure but I'll check and get back to you, because I know how maddening that can get!

  5. #5
    Ultimate Member MadPistol's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    In your thoughts, or AL
    Posts
    1,359
    Start off with about $2.00 if it is a really good one. Then just see what level is your best money : rider ratio so you can make the biggest profit.

  6. #6
    Senior Member seanieboy77's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    The computer
    Posts
    555
    Sorry that I haven't gotten back to you, finals week but I'll try to get back to you as soon as possible. Make sure to check on Friday! I might have the answer by then.

  7. #7
    Member dumbanddumber54's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    So CA
    Posts
    241
    It depends on what type of ride and how much it cost. Also rides have diff. populairties. It depends but for usually any ride I put it at 1.00 and move it up not past 4.50.

    -TSL

  8. #8
    Member
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Trenton, Ontario
    Posts
    470
    Hey thanksfor all the replies guys... well I did some digging and it turns out that "out of the box" the game only has 2 pre-made level where you charge per-ride (free to enter) But I made a custom level so I could build my park with out restrictions and I found out how to make it a charge by ride park. Again thanks alot for all your help guys.

  9. #9
    Senior Member seanieboy77's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    The computer
    Posts
    555
    Should I check anyways or just forget about it?????

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •