dcsimg
Page 72 of 82 FirstFirst ... 22 62 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... LastLast
Results 1,066 to 1,080 of 1230

Thread: POST YOUR 3DMARK 2003 SCORES HERE!!!!

  1. #1066
    Member jet.'s Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    UK
    Posts
    455
    1700+ @2.5Ghz
    ATI 9700 Non-Pro 350/290
    768MB RAM

    Default setting
    3dmark03=5364

    Haven't posted my score in a while, but bumped my CPU by a 5Mhz increment and beat my previous 5220. Yay me!

    As for everyone with double my score...

    "I mock you with my monkeypants!"


  2. #1067
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,254
    Keep your monkeypants on, please.

    Just ran 3.6.0. Doesn't seem to make that much diff. The drivers make more of an improvement.
    Attached Images Attached Images

  3. #1068
    Member jet.'s Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    UK
    Posts
    455
    Originally posted by Midknyte
    Keep your monkeypants on, please.


    Oh HELLS YEAH! I'm getting a 6800 in a few days and gonna bump my memory to 1GB. My monkeypants will be kept on for the time being my friend.

    Bring it!

    edit: 3.8Ghz *gulps* 431/1210... jeez!

    KERUSHING!
    Last edited by jet.; 01-27-2005 at 11:12 AM.

  4. #1069
    Ultimate Member porsch1909's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,121
    Originally posted by jet.


    Oh HELLS YEAH! I'm getting a 6800 in a few days and gonna bump my memory to 1GB. My monkeypants will be kept on for the time being my friend.

    Bring it!

    edit: 3.8Ghz *gulps* 431/1210... jeez!

    KERUSHING!
    Just a bog standard 6800??

  5. #1070
    Member jet.'s Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    UK
    Posts
    455
    Yeah, the Leadtek 6800... my mate just got one from the place i'm getting it from. Unlocked the 16 pipelines and vertex shader in a snap and is getting near 12,000 in '03 (Athlon-M 2500 @ 2.2Ghz, 512MB Ram, etc). Price/Performance ratio is fantastic for 175. Only downer is 128MB of memory, but with a 400/900 overclock, i think i can handle. 2.5Ghz and 1GB should bring me well into the 12,000 category.

    \m/ METALLLLLL! \m/

    heh
    Last edited by jet.; 01-27-2005 at 11:36 AM.

  6. #1071
    Ultimate Member CrazyCrusher's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Wisconsin, Milwaukee
    Posts
    3,045
    As per your Reguest Mid, I downloaded the drivers VXG 71.24 and ran 3dMark03.

    Umm think you might be happy to try these out, my HL2 runs way better and Vampire Bloodlines.

    oh ye sorry the score right

    14890.
    Attached Images Attached Images

  7. #1072
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,254
    Dang. Your card is clocked below mines too. definitely gotta be the drivers. I may have to try those out myself.

  8. #1073
    Hooya! Rabbitrunner51's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    6,129
    Crazycrusher.. That is the highest score I have ever seen here.

    Exactly what card are you running and what is it overclocked to..??

    it would be so nice to be able to read all of you guys score sheets..except.. ITS TOO DANG SMALL!
    Phenom 2 X4 B35 :ASRock N68C-S UCC: G Skill DDR1333 ( 4GB ): ATI Radeon HD6770 1GB : Logitech X504 5.1 SS speakers.:WD 500GB,&300GB Sata2 HD's ; Liteon Lightscribe 24X DVD/combo Drive : Antec 620C neo PSU: CTL 22"WS

  9. #1074
    Member jet.'s Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    UK
    Posts
    455
    Yeah, i second that. Can someone link me to Futuremark's database please.

  10. #1075
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,254
    what do you mean small? if you click on the picture, you can make it full size. there's a box with 4 arrows to expand the picture.

    it's the VXG modded drivers that are making the difference for sure.

  11. #1076
    Hooya! Rabbitrunner51's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    6,129
    Midknyte...thanks for the heads up...it does get bigger using the enlarge box...

    So you have a P 4 3.2 GHZ ..over clocked to almost 3800 and you have your 6800GT overclocked also??

    Do you have it opened to run at Ultra settings to start??
    Phenom 2 X4 B35 :ASRock N68C-S UCC: G Skill DDR1333 ( 4GB ): ATI Radeon HD6770 1GB : Logitech X504 5.1 SS speakers.:WD 500GB,&300GB Sata2 HD's ; Liteon Lightscribe 24X DVD/combo Drive : Antec 620C neo PSU: CTL 22"WS

  12. #1077
    Member jet.'s Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    UK
    Posts
    455
    Ah, i remember now, ORB. Install the patches for '03 and '05 guys.

  13. #1078
    Stark Raving MOD Midknyte's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    22,254
    The 71.24A VXGs didn't make a difference for me. hmmm. oh well. It could be heat throttling, so I'll try lower core speeds later. Too sleepy right now. In any case, good job, CC. I'm still perplexed as to how your card scores higher when I have about a 20mhz higher core and 80mhz higher memory. Could you include a pic of cpuz (or something similar) in the screenshot? 3dmark is gpu intensive, but it's nice to know what the cpu is running at.

    I flashed the bios to run at ultra speeds. You need to have the same memory speed for 2d/3d, but the core speeds can be different. It's just one of those things.

    I only crank it to 437/1210 for benching. 400/1100 is way plenty for now.

    I don't usually OC the cpu either, since i get plenty of speed as it is. At least I know I can push it later.

  14. #1079
    Ultimate Member CrazyCrusher's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Wisconsin, Milwaukee
    Posts
    3,045
    Ism confused to now, that my clock speeds are set slower than yours Mid and yet mine is higher, just to be curious what settings are you running yours at?

    So just so you no mine was not at default, I changed my screen Rez to 800X600 and no sound test.

    Is this what made me get so high?

  15. #1080
    Ultimate Member porsch1909's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,121
    Originally posted by CrazyCrusher
    Is this what made me get so high?
    tee hee. was that said like that on purpose???

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •