dcsimg
Page 47 of 82 FirstFirst ... 37 43 44 45 46 47 48 49 50 51 57 ... LastLast
Results 691 to 705 of 1230

Thread: POST YOUR 3DMARK 2003 SCORES HERE!!!!

  1. #691
    Member Beast_USA's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    CA USA
    Posts
    172

    Re: 3dmark 2003 score

    Originally posted by jdoggelite
    I just wanted to know if this score was what I should be getting

    3775 3d marks in 3dmark 2003

    my system is :

    Intel P4 3.0ghz Hyperthreading
    Intel MB
    512mb OCZ paired pc 3200
    Radeon 9600 pro OC to 442 / 336
    WD 80gb 7200rpm 8mb cache
    SBlive 5.1
    DVD +r -r optical drive

    Do you now how to flash your bios on your vid card?........flash it to a 9700 pro.

    Just as fizur2002 as it's what is holding you back.

  2. #692
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    282
    I thought flashing a 9600pro to a 9700pro was not possible, do you mean to say it is??

    You have a link showing me someone who has done it succesfully?
    Win XP Pro SP3
    AMD Athlon 64 5000+ Black edition
    2 Gb DDR2 Transcend Ram (2x 1 Gb)
    Gigabyte GA-MA770-DS3

    Peak Radeon HD3870

  3. #693
    Ultimate Member fizur2002's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    1,837
    I dont think that you can flash to the 9700pro seeing how it is a different gen of cards, the only thing you can do with your 9600pro would be to overclock it like a madman.

    AMD Phenom II x4 940 @ 3.41GHZ : Asus M3A78-T : 8GB DDR2 800 : Acer 23" 1080P Widescreen : ATi Radeon HD 4870 : OCZ GameXtremE 850 Watt PSU

  4. #694
    Member Beast_USA's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    CA USA
    Posts
    172
    Originally posted by chaser_22
    I thought flashing a 9600pro to a 9700pro was not possible, do you mean to say it is??

    You have a link showing me someone who has done it succesfully?

    I will see if I can get a link.......I know someone who flashed 9500 pro to a 9700 pro and his scores are great.

  5. #695
    Member Beast_USA's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    CA USA
    Posts
    172
    Originally posted by fizur2002
    I dont think that you can flash to the 9700pro seeing how it is a different gen of cards, the only thing you can do with your 9600pro would be to overclock it like a madman.

    my router? what does that mean?

  6. #696
    Senior Member MrBurns's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    642
    Originally posted by Beast_USA
    I will see if I can get a link.......I know someone who flashed 9500 pro to a 9700 pro and his scores are great.
    You can flash a 9500pro to a 9700pro, but not a 9600pro.

  7. #697
    Member Beast_USA's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    CA USA
    Posts
    172
    QUOTE (Beast_USA @ Dec 13 2003, 07:39 AM)
    intratech2000,
    Is it possible to flash a 9600 pro to 9700 pro?
    If not what's the best thing to give it more bang?

    It's for someone I'm trying help.

    Thanks!

    Nah a 9600PRO is a 9600PRO no MODS I know of that will change it into anything else.

    I have no enhanced BIOS for 9600PRO cards so the best advise I can give is to get a good cooler like the Zalman VGA cooler and put it on the card and then overclock it....some 9600PRO will OC like crazy. The next step after that is Volt Modds.

    edit: We don't recommend or use the 9600PRO at work since we use the 9700NP with custom BIOS to fill that space.


    Sorry

  8. #698
    Ultimate Member MadPistol's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    In your thoughts, or AL
    Posts
    1,359

    Nice little score

    No Overclocking on this system

    Dell Dimension 8300 (case modified to fit new PSU)
    Windows XP Professional
    120GB ATA 7200 RPM Hard Drive
    Sound Blaster Live!
    512mb PC 3200 DDR ram
    350-watt Antec PSU
    Verto Geforce FX 5900 128mb (non-Ultra)

    Score without Overclocking
    memory=850mhz
    core=400mhz

    Score on 3DMark03: 5522

    Pretty good score for no overclocking.

  9. #699
    Member sbob420's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    ontario, canada
    Posts
    172
    ecs k7s5a (****)
    384 mb pc 133
    radeon 9600 pro 256mb

    score 3201

  10. #700
    Member
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Texas
    Posts
    121
    AMD XP2500+ @ 200x10
    A7N8X-X
    512MB Corsair XMS PC3200 C2 7 3 3 2
    WD 40GB HDD 7200RPM 8MB Cache
    Audigy2 ZS
    Radeon 9800 Non-Pro @ 378core 311mem

    3DMark2K3 5528

    http://service.futuremark.com/servle...jectId=1731412

    Slapshot

  11. #701
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    UK
    Posts
    20
    Win XP SP1 and DX 9.0b
    K7S5A mobo w Honey X BIOS
    Athlon 1.67GHz overclocked bus from 133/133 to 138/138 so processor speed is now 1.72GHz
    512MB 333MHz DDR RAM with the benefits of overclocked bus
    Radeon 9600 Pro (the crappy EZ version) with overclocked core using Radclocker to 430MHz and mem to 230MHz (DDR effective therefore 460MHz)
    1024x768 @ 75Hz refresh

    3D mark 2003 scor of - 2835

    Overclocking the card only increased my score by about 200...worth it for the amount you stand to lose? Hell yes LOL
    I plan to put individual heat sinks on my mem chips somewhen soon and bump the mem clock up a bit more...let you know how it goes

  12. #702
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    UK
    Posts
    20
    Hmmm reading through this score seems a little low for my spec....anyone else think so or not?

  13. #703
    Ohio State r0x0rz! bob05's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    The Nati'
    Posts
    3,414
    w00t! 802 points!

    1.2 ghz Celeron
    384 megs of PC100
    Asus TUSC
    Onboard SiS sound
    Geforce FX 5200 PCI

    Before with my Geforce 2 MX I would get 51. What a difference a new card can make.


    Originally posted by Benssax
    A new high score of 1419 P3 at 1.15ghz and TI4200
    What's the rest of your system specs?

    Originally posted by Jizumonkey
    K7S5A mobo w Honey X BIOS
    What's the Honey X BIOS do?

  14. #704
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Cambridge, MA
    Posts
    14
    Asus A7N8X / AMD 2500+ OC'ed at 2.2GHz / Radeon 9600 / 512MB DDR 400MHz RAM / WD 80Gb 8ms HD

    3DMark 2003 - 2639
    3DMark 2001 - 9746

  15. #705
    Senior Member MrBurns's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    642
    Originally posted by Jizumonkey
    Athlon 1.67GHz overclocked bus from 133/133 to 138/138 so processor speed is now 1.72GHz
    If you have a thoroughbred you should be able to clock a little higher (at least 2GHz). You can also try lowering the multiplier and using a higher FSB, your RAM makes up to 166MHZ for sure, if you are lucky you can maybe even go over 200MHz,.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •