dcsimg
Page 10 of 82 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 60 ... LastLast
Results 136 to 150 of 1230

Thread: POST YOUR 3DMARK 2003 SCORES HERE!!!!

  1. #136
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Dallas TX
    Posts
    13
    hey im new to this forum...

    3dmark 03 runs awful on my sys but ut2k3 still plays fine. i only get a 1250 w/my gf3 and my roommate gets 1850 with his gf4 ti4800 se

    athlonxp 1600@1.7
    256ddr333
    gf3 ti500

    it gets really boring watching at 5fps
    dont play leapfrog with a unicorn

  2. #137
    Ultimate Member Rugor's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Pacific Northwest, Earth
    Posts
    2,694
    Nothing is overclocked, that's just setting all the defaults to highest performance and turning off unnecessary background apps and services.

    It's a Pally, I don't really want to overclock it.

    But thanks for the votes of confidence
    "Dude you're getting a Dell." Obscure curse from the early 21st Century, ascribed to a minor demon-spirit known as "Stephen?" [sp].

  3. #138
    Member xenomorph69's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Edmonton
    Posts
    392
    I will make ya all feel great My 3d mark score was 120 that was on my wifes machine I dont want to see my score on my machine

    Hers is a 1 Ghz with 512 and a G force 2 mx200

    mine is a P /// 450 with 384 and a 32 mb radeon VE
    may I say a score of 20?

  4. #139
    Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Under Hill and Over Hill
    Posts
    112

    Finally Got This Test to Work

    Well, I've finally got my 2.4GHz P4 in my system and can run this test. It wouldn't run at all on the 1.6GHz P4.

    At any rate, here's my results:

    4288 3DMark03
    12,040 3DMark2001SE

    Woo-hoo!!! Finally looking good.

    It would seem that this score supports the theory that 9700's are geared towards this benchmark. I did have trouble with the first sound test--I heard nothing. The second test worked fine, though. Don't know if tweaking my sound card will produce better results. Any ideas as to what needs to be done?

    Here's my system:

    2.4GHz P4
    MSI 645 Ultra MOBO w/ 450Watt PS
    1024MB PC2100 DDR
    Radeon 9700 Pro running Catalyst 3.2
    Creative Labs Audigy Gamer
    40GB Seagate HD @ 7200RPM
    Yamaha CRW2200E
    Windows 98SE running DirectX 9.0

    -Mr. Underhill.

  5. #140
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Dallas TX
    Posts
    13
    not bad..
    but actually i think you could definitely tweak some more. my roommate has a geforce4 ti4800 and athlon 1600@1.75 w/512mb ddr and gets over 12500 in 3dmark2k1. you could probably get at least 13-13.5k. im not as familiar with ati tweaking b/c im kind of an nvidia fan, but did you make sure that all of the settings are for max performance? i think the default settings are for a trade-off between quality and performance, i cant remember. change everything to highest performancec. did you check the bios and the driver setting to make sure the card is in 8X agp mode? make sure the agp aperature setting in the bios is set for half your ram, (or the highest setting). are you oc'ing the card as high as it will go? maybe the fact that your ram is only pc2100 could have something to do with it. you've probably done this stuff already, but if you haven't, its worth a try.
    dont play leapfrog with a unicorn

  6. #141
    Member
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    56
    After BIOS mod on a ATI 9500 Pro, went from 3605 to 4179.

  7. #142
    Member Andiesean's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Connecticut
    Posts
    46
    3860 3DMarks 3DMark03

    ASUS P4S8X mobo
    P4 2.4 GHz
    9700 Radeon Pro w/ catalyst 3.2
    512 MB PC2700
    5.1 Soundblaster Live
    WD 1200GB

  8. #143
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    6
    4817

    P4 3.06
    Sinxp
    AIW 9700
    1024 MB TwinX3200 at 333 Mhz, 2-2-2-6
    WD 120 GB 8Mb

  9. #144
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    24
    1216

    1600xp+ UNDERclocked to 1050
    GF4 4400 128mb box stock
    kingston 512 pc2700 stock voltage

    CPU temps never went above 55 degrees C.

    system temps- 34 degrees C.


    EDIT: got everything running correctly. the 1600xp running @1400 and the 4400ti not clocked and/or the 2700 ram.

    basically stock settings.

    new score: 1536

    also got a new heatsink and cpu fan this weekend and the temps dropped to 47c idle or load.
    Last edited by BigSmith; 04-08-2003 at 03:17 AM.

  10. #145
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Dallas TX
    Posts
    13
    HAHA underclocked to 1050? thats b/c your fsb speed is set to 100mhz. go into the bios and change it to 133 and it will register as an xp1600. if you have the pc2700 ram then you can overclock it by going higher. i have my fsb set at 160 and it registers as an xp2200 at 1.7ghz. try that and run 3dmark again...that should help :-P
    dont play leapfrog with a unicorn

  11. #146
    Member Beast_USA's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    CA USA
    Posts
    172
    Mr. Underhill
    ??
    How did you get such a good score 2003 and so low in 2001?

    I'm using 2700@2574 ATI 9700 pro and P4 3.06@3624 G4 ti 4600

    just under 18000 2001 on the 2700...2003 just under 4000
    just over 17000 2001 on the P4 ........2003 just under 3000

    Setting?

  12. #147
    Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Under Hill and Over Hill
    Posts
    112
    Originally posted by Beast_USA
    Mr. Underhill
    ??
    How did you get such a good score 2003 and so low in 2001?

    I can't explain it. Ever since upgrading to DirectX 9.0 and Catalyst 3.2 drivers, I've felt that my 3DMark2001 weren't that great. Upon installing the 2.4GHz P4, they rose considerably, and I was pleased. However, I was THRILLED by my 2003 score. I don't know what to say. I'm not so experienced with Benchmarking yet that I can hypothesize. Perhaps better minds than mine here on the board can explain. Anyone care to take a shot?

  13. #148
    Member Andiesean's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Connecticut
    Posts
    46
    3DMark03

    4159 3DMarks
    Last edited by Andiesean; 04-07-2003 at 07:18 PM.
    ASUS P4S8X
    P4 2.4GHz
    ATI Radeon 9700 Pro
    SoundBlaster Live 5.1
    Creative Inspire 5.1
    WD 120 GB HDD
    1GB PC2700
    TDK VeloCD 48x CDRW
    Lite On DVD Rom
    Antec SX1040BII case w/ 400w PSU
    Windows XP Home

  14. #149
    Member cyber_gubat's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    philippines
    Posts
    424

    ha ha ha....

    gigabyte GA-8IE533
    P4 2.4B Ghz
    128 Kingston PC2100
    128 Kingmax PC2700(back clocked)
    256 PCRAM PC2100
    inno3d GeForce4 MX440se

    3DMARK03 SCORE: 232

    SINCE I CAN ONLY RUN THE FLYING GAME AND THE FILL RATE TEST..

  15. #150
    Member cyber_gubat's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    philippines
    Posts
    424
    because GeForce MX series dont have Pixel shaders....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •