Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 31

Thread: Eagle GeForce 4 MX-460

  1. #16
    Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    Malaysia
    Posts
    44
    There can be only one.ой

  2. #17
    Gone Forever....... gibsinep's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    New York
    Posts
    6,527
    good choice.
    Nothing in life is as certain as death, but death is not a wall but a doorway to a new adventure

  3. #18
    Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    Malaysia
    Posts
    44
    I am using Eagle brand GF4 MX440 64MB DDR Ram...

    How about this product? What can i say is unreliable, i got lots of grandmother old story to tell about this brand if u want me to explain more about this product...

    1. Slow boot time, make my PC boot time between 55seconds to 1minutes. Currently running Windows XP. My previous GF2MX200 doesnt have any problem, it takes 40-45secons only...

    2. Windows XP loading screen flick few times using this card.

    3. Have to ON the power supply for few seconds ,after that i can only switch on my PC else it dun have any display...

    4. ...____, TO BE CONTINUE.

    oops, kinda frustrating ler to have this brand...
    There can be only one.ой

  4. #19
    Member Damins's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Arizona
    Posts
    248
    I too bought a Geforce4-440 and its on its way back to the people I bought it from as I write this. I got this card onsale off a pricewatch deal for 59US plus 10bucks for shipping and all I can say is even at a total of a 69 dollar price tag it isnt worth close to this much This mx card runs every game I tried it on like complete ****. I put my old geforce 256 32ddr back in and it runs most games faster and with much much better picture quality then the Geforce 4 did. I am getting a credit and for a few dollars more getting a geforce3 ti. Anyone looking to save money as I was should really think about getting a older high end chip set rather then trying to get the newest low end geforce 4.

  5. #20
    Senior Member Alex Iannuzzi's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Australia
    Posts
    730
    How could the Geforce 256 DDR-RAM bet a Geforce 4 Mx-440 64 mb DDR-RAM?

  6. #21
    Member Damins's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Arizona
    Posts
    248
    Heh I'm sure in FPS it didnt I was just very very disappointed in the geforce 4 mx. Its just a very poor chip set. I have a GF2-MX in one of my other machines and I allways liked it but this new flavor of MX doesnt come close to living up to the GF2.

  7. #22
    Junior Member ddj's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Belgrade Serbia Yugoslavi
    Posts
    2


    I am "happy" owner of this card.
    My sample is actually GF4 MX440 with MX460 chip!
    Memory is 5ns Hynix (something like EX Hyndai) and default (bios) settings are 270MHz core / 400MHz memory!

    Rated frequencies for MX460 are 300/550 MHz!

    My sample can be overclocked heavily but heat dissipation is probably too big...

    Eagle is "brand" famous for cheap cards. This is achieved usually with savings on memory chips which are currently most expensive. As is in this case.

    At any way, this is best buy (price/performance) because it is better than any GF2 and NV17 has dual 350MHz ramdac (Nview) and hardware DVD decoding.

    Flickering at boot procedure is actually switching between two ramdac's when system tests what is connected on graphic card. Of course this takes few seconds...
    Last edited by ddj; 09-10-2002 at 04:43 AM.

  8. #23
    Gone Forever....... gibsinep's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    New York
    Posts
    6,527
    ddj- I dont know if I would say it is the best price/performance card out there.
    Nothing in life is as certain as death, but death is not a wall but a doorway to a new adventure

  9. #24
    Junior Member ddj's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Belgrade Serbia Yugoslavi
    Posts
    2
    Originally posted by gibsinep
    ddj- I dont know if I would say it is the best price/performance card out there.
    You are quite right!

    Just in certain moment in space and time that was for me...

    Today it is different.

    Just it is far better than any gf2!

  10. #25
    Gone Forever....... gibsinep's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    New York
    Posts
    6,527
    O ok , I didnt know what time period you were speaking of.
    Nothing in life is as certain as death, but death is not a wall but a doorway to a new adventure

  11. #26
    Senior Member OpK Chowdy's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    GAMER'S HELL
    Posts
    636
    For the gamer on a budget:

    Geforce4ti4200 64mb
    Geforce3ti200 64mb/128mb (both are purdy cheap)
    Radeon 8500 64MB
    Radeon 8500 128MB

    ----------
    Athlon Tbird 1.4 @ 1.55Ghz
    Soyo Dragon Lite KT333
    Geforce4 ti4200 128mb by Visiontek
    256mb Samsung PC2700 DDR
    WD8000JB 7200rpm 8mb
    Seagate 30GB 5400rpm
    Windows 2000 Advanced Server

  12. #27
    Senior Member Alex Iannuzzi's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Australia
    Posts
    730
    Originally posted by OpK Chowdy
    For the gamer on a budget:

    Geforce4ti4200 64mb
    Geforce3ti200 64mb/128mb (both are purdy cheap)
    Radeon 8500 64MB
    Radeon 8500 128MB

    I heard that the Radeon 8500 has some problems or something and doesn't perform as good as a GF4Ti4200. I'll stick with the Ti4200.

  13. #28
    Senior Member Logan[TeamX]'s Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    On a 3rd world power grid
    Posts
    669
    I'm gaming with an old-school GeForce 2 Ti that I just bought, 64MB DDR, TV-out (S-video). The card is unbelievable! I get just over 5000 3DMarks with just my XP 1800+ overclocked to 2100!

  14. #29
    Senior Member Alex Iannuzzi's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Australia
    Posts
    730
    Originally posted by Logan[TeamX]
    I'm gaming with an old-school GeForce 2 Ti that I just bought, 64MB DDR, TV-out (S-video). The card is unbelievable! I get just over 5000 3DMarks with just my XP 1800+ overclocked to 2100!
    My brother has a GF4 MX440 with an AMD Duron 1.2 Ghz and he gets 4500 3dmarks. He is almost catching up to you.

  15. #30
    Senior Member Logan[TeamX]'s Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    On a 3rd world power grid
    Posts
    669
    Might be for pure performance off the Ge4, cause you know it's not coming from the Duron.

    Let's see it do some maxed grahpics in Medal of Honor, or Spiderman... 1024x768 at least, full-out please.

    I don't think it's going to keep up.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •