dcsimg
Results 1 to 5 of 5

Thread: One for all you cs and bug fixing people... HELP

  1. #1
    Senior Member TiGgErDbC's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    BC
    Posts
    677

    One for all you cs and bug fixing people... HELP

    k i'm goign to fragmart in 3 days.... never had this problem before.... i go to play a map.... de_aztec the minute it loads cs crashes and it says

    BAD SURFACE EXTEXTION 1088/0

    i can't get into this map...... i have reinstalled cs and hl abotu 5 times..... downloaded the map about 10 times...... from different places..... all the map files.... i'm lost..... just rolled back my video card drivers.... didn't work...

    i have a 1900xp
    512ddr 2700
    g3 ti 200
    gigabyte mobo...


    someone please help :S.... i'm so lost.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Kentucky,"WooT"
    Posts
    173
    Where's Fragmart?

  3. #3
    Ultimate Member AllGamer's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    16,305
    That ain't anything you can fix

    it's a problem with the MAP itself.
    whom ever edited or created the map, didn't do a good job.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    USA
    Posts
    478
    aztec is played by a lot of people though so its probably and isolated problem.

  5. #5
    Member fluffycow's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    426
    Try deleting whole half life directory after uninstalling to remove the configs if they are fudged. Make sure to back up the saved game files before doing this though.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •