Activity Stream

Filter
Sort By Time Show
Recent Recent Popular Popular Anytime Anytime Last 7 Days Last 7 Days Last 30 Days Last 30 Days All All Photos Photos Forum Forums
  • Broni's Avatar
    Yesterday, 02:19 PM
    Broni replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    On the better note, I was just able to get in. 8:18PM GMT+1
    51 replies | 1066 view(s)
  • MarkFink's Avatar
    Yesterday, 02:14 PM
    MarkFink replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    Down @1:55pm EDT. I ran two traceroutes same as in this post: ...
    51 replies | 1066 view(s)
  • Steve R Jones's Avatar
    Yesterday, 11:06 AM
    Steve R Jones replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    I've pointed the higher ups to this thread only....(after closing the other one) Since I have yet to see any errors I'll start coming here with...
    51 replies | 1066 view(s)
  • SpywareDr's Avatar
    Yesterday, 11:00 AM
    SpywareDr replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    Also: C:\>ping 205.129.20.42 Pinging 205.129.20.42 with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request...
    51 replies | 1066 view(s)
  • SpywareDr's Avatar
    Yesterday, 10:54 AM
    SpywareDr replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    A little background info first: My DNS servers are Google's. Here, from "ipconfig all": DNS Servers . . . . . . . . . . . : 8.8.8.8 ...
    51 replies | 1066 view(s)
  • Steve R Jones's Avatar
    Yesterday, 10:48 AM
    Condensing down to one thread.... Please continue here: http://www.sysopt.com/showthread.php?210271-SysOpt-Issues
    26 replies | 656 view(s)
  • 4breezes's Avatar
    Yesterday, 10:42 AM
    4breezes replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    FWIW---I have had no trouble getting into this site since my return several days ago. I have not had a single failure. I'm using my old trusty Dell...
    51 replies | 1066 view(s)
  • Broni's Avatar
    Yesterday, 04:26 AM
    Broni replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    As it is every day I'm able to get in between 10-11am GMT+1. Just 10 minutes ago I couldn't so I ran tracer and it's not about my internet service...
    51 replies | 1066 view(s)
  • Midknyte's Avatar
    07-02-2020, 09:33 PM
    Midknyte replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    Just go the 404. 6:30pm PST. Restarted Waterfox and I was able to get in. uBO was already disabled.
    51 replies | 1066 view(s)
  • MarkFink's Avatar
    07-02-2020, 09:21 PM
    MarkFink replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    Good idea. I used to use OpenDNS.. I'll try it again and see what happens. EDIT: Tracert using OpenDNS was identical to the second one above....
    51 replies | 1066 view(s)
  • jdc2000's Avatar
    07-02-2020, 08:35 PM
    Thanks for the update. Unfortunately, NAS devices go out of support just as computers do.
    4 replies | 1921 view(s)
  • jdc2000's Avatar
    07-02-2020, 08:29 PM
    jdc2000 replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    That is looking like a DNS issue. I cannot try it from work, but you could try changing DNS Servers to Google's or other free ones if you are using...
    51 replies | 1066 view(s)
  • jdunham's Avatar
    07-02-2020, 08:06 PM
    That was one of the first things I checked. No update since 2015. My NASes are too old for WD to have any interest in updating. I found that...
    4 replies | 1921 view(s)
  • MarkFink's Avatar
    07-02-2020, 07:56 PM
    MarkFink replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    FWIW.. a second tracert straight to www.sysopt.com @ 7:50pm EDT. Site was totally accessible to all my browsers. But quite a different route to...
    51 replies | 1066 view(s)
  • MarkFink's Avatar
    07-02-2020, 07:33 PM
    MarkFink replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    Ok... 7:20pm EDT... site down for all of my browsers in regular and incognito mode. tried a VPN from both Singapore and Amsterdam and both worked....
    51 replies | 1066 view(s)
  • jdc2000's Avatar
    07-02-2020, 06:36 PM
    jdc2000 replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    404 error for me also.
    51 replies | 1066 view(s)
  • Midknyte's Avatar
    07-02-2020, 05:42 PM
    Midknyte replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    Yes, I'm getting the 404 with http://www.sysopt.com/forum.php It's really sporadic for me. Just disabling uBO doesn't always work, but restarting...
    51 replies | 1066 view(s)
  • Steve R Jones's Avatar
    07-02-2020, 05:28 PM
    Steve R Jones replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    And are you two guys getting the 404 error? (sorry to ask - there's so many posts)
    51 replies | 1066 view(s)
  • Midknyte's Avatar
    07-02-2020, 05:26 PM
    Midknyte replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    Sometimes if I disable uBlock Origin and do a refresh, Sysopt will come back up. At other times, I have to close the browser and then reopen/refresh....
    51 replies | 1066 view(s)
  • jdc2000's Avatar
    07-02-2020, 05:02 PM
    jdc2000 replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    Exact times are not known. However, approximate times are every day from about 9:30 am to 11:00 am MDT. Note that this is from a work computer...
    51 replies | 1066 view(s)
  • Steve R Jones's Avatar
    07-02-2020, 04:40 PM
    Steve R Jones replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    The developers need SPECIFIC information from you guys that are experiencing outages... (Broni's issue is now known) Please post exact times you...
    51 replies | 1066 view(s)
  • Broni's Avatar
    07-02-2020, 03:12 PM
    Broni replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    anonymouse doesn't work either
    51 replies | 1066 view(s)
  • SpywareDr's Avatar
    07-02-2020, 01:20 PM
    SpywareDr replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    When SysOpt.com is down for you, you can check to see if it is just you or everyone here: https://downforeveryoneorjustme.com/
    51 replies | 1066 view(s)
  • jdc2000's Avatar
    07-02-2020, 01:16 PM
    jdc2000 replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    It was down again for me this morning.
    51 replies | 1066 view(s)
  • SpywareDr's Avatar
    07-02-2020, 12:57 PM
    SpywareDr replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    Sounds like your ISP assigned IP Address might be blocked somewhere between you and SysOpt.com. While wired, what happens if you go to...
    51 replies | 1066 view(s)
  • Broni's Avatar
    07-02-2020, 11:20 AM
    Broni replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    As I said wired desktop in all browsers gives me 404 error....my phone IF connected to wifi same thing...however if on my phone I disconnect wifi and...
    51 replies | 1066 view(s)
  • SpywareDr's Avatar
    07-02-2020, 10:58 AM
    SpywareDr replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    If you disconnect the WiFi (i.e., your InternetServiceProvider) on your phone, that would mean you are connecting to the internet via your cellphone...
    51 replies | 1066 view(s)
  • Steve R Jones's Avatar
    07-02-2020, 10:48 AM
    Steve R Jones replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    OK - are you now on the phone or a wired computer?
    51 replies | 1066 view(s)
  • Broni's Avatar
    07-02-2020, 10:37 AM
    Broni replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    It doesn't matter. Your link doesn't work either. However I just found out that if I disconnect wifi on my phone I can get in. This is how I'm...
    51 replies | 1066 view(s)
  • Steve R Jones's Avatar
    07-02-2020, 10:33 AM
    Steve R Jones replied to a thread SysOpt - Issues in Off-Topic
    That no workee for me... Looks like the broken icon site that others have mentioned.
    51 replies | 1066 view(s)
More Activity